Ondernemen met bezieling

Geplaatst op 17-02-2014

Afgelopen woensdag 12 februari ging onze website online: een bijzonder moment voor Anita en mij! Het was dan ook leuk om op dezelfde dag tijdens de BOB-borrel bij Van Mossel in Tilburg met Intermenzo naar buiten te kunnen treden. Even aftasten hoe het valt en of ons idee wordt opgepakt… het voelde goed!

Later die avond tijdens de intervisie met trainer en coach Marc Bekker, voelde het ook goed. Ruim twee jaar geleden ben ik een andere weg ingeslagen: ik werk alleen nog samen met mensen van wie ik energie krijg, voor klanten die echt bij me passen en op tijden die ik redelijk vind. Dat klinkt heel eenvoudig, maar voor mij was het als een soort aardverschuiving.

En het heeft me gebracht waar ik naar op zoek was: ik ben terug bij m’n gevoel en kan weer ondernemen met passie en bezieling. Bedankt Marc, voor die bevestiging: toch altijd prettig;-)

En bedankt Anita, dat ik dit avontuur met jou mag aangaan: ik heb er heel veel zin in!

Jennie Ketelaars