Deze week gaan we van start!

Geplaatst op 12-02-2014

Elke ochtend struin ik een uur lang door de uiterwaarden van de Maas. Duco, mijn viervoeter, kent het gebied als geen ander en is er meestal al vandoor voordat ik de auto heb afgesloten. Hij is bijna 11 jaar, maar heeft gelukkig nog steeds veel energie. Het maakt niet uit wat voor weer het is, elke keer is het heerlijk om in dit natuurgebied te zijn en de dag zo te beginnen.

voorbeeld

Terwijl je langs het water loopt, schiet er van alles door je hoofd en krijg je soms spontaan leuke idee├źn. Het plan om Intermenzo op te zetten is hier ook ontstaan! Ik schrijf al een tijd met veel plezier voor personeels-bladen, maar hoe leuk zou het niet zijn om zulke bladen, in welke vorm dan ook, zelf te maken… Je kunt dan misschien ook meer ‘sturen’. Persoonlijke verhalen vind ik heel belangrijk!

Een partner die helemaal op mijn lijn zit, had ik zo gevonden. Jennie Ketelaars, collega-tekstschrijver en
-hoofdredacteur, zei meteen ja! En nu is het dus zover: al het voorwerk is gedaan, het netwerk staat en de site gaat – dank je wel, Willem van Driel! – vandaag online. Laat de opdrachtgevers maar komen!

Anita Weisink